Hvorfor skal du bli medeier og medlem i Agriel?

Landbruket må ta større kontroll over egne energikostnader. Derfor ønsker vi å samle landbruket i et eget energiselskap for fornybar energi. Et eierskap i Agrisolar gir et fremtidsrettet eierskap og medlemskap som på sikt vil gi deg stabile strømutgifter og strøminntekter siden din gård kan bli med i et av verdens største virtuelle solkraftnettverk.

Ta kontroll.

Vi gir deg en unik mulighet til å ta kontroll over energien på gården din. Ved å ta ibruk ny teknologi basert på IOTA vil vi gi landbruket muligheten til å fungere som et eget kraftverk med strøm produsert av landbruket, for landbruket.

Hvem kan eie i Agriel

Kun den som eier en gård kan bli medeier og medlem i Agriel. Det er viktig for oss at selskapet oppnår sin målsetting om å samle flest mulige landbruksenheter i ett og samme virtuelle kraftverk, slik at vi får størst mulige driftsfordeler for våre aksjonærer/medlemmer.

Hvorfor ikke bare bygge ut selv?

Dersom man bygger ut selv må man ta investeringskostnaden der og da. Dersom du blir medeier i Agriel vil denne kostnaden bli lavest mulig og vi vil kunne planlegge inn din gard i en større sammenheng og i vårt felles strømnettverk. Fordelen med dette er at vi tar investeringen på den ekstra infrastrukturen som trengs for å få deg inn i det virtuelle nettet, og samtidig får vi en planmessig utbygging av landbrukseiendommer som er tilpasset nettet slik at man er garantert et godt resultat for alle.

Når skjer utbyggingen?

Vi vil starte utbygging i løpet av 2019 og kommer til å installere solceller fortløpende.
Noen opplysninger av interesse
9
År i solmarkedet
1690
kW installert
70
Antall installasjoner
1686
MWh årlig energi generert
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt aksepterer du bruk av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene for bruk av informasjonskapsler som er uttrykt i dette dokumentet.